Raluca Turcan îi face praf: Dragnea Junior, finanțat de multinaționalele pe care le atacă „ultra-populistul Liviu Dragnea”
Politic Social Ultima Ora

SENZAŢIONAL. Familia Dragnea fuge din biserică în biserică de teama protestatarilor

Familia Dragnea vrea să scape de protestatari cu orice chip. Conform unor surse, fiul lui Dragnea ar fi schimbat Biserica unde va avea loc cununia religioasă. Ceremonia nu se va mai ține la Biserica Elefterie din Capitală, așa cum era programat inițial. Motivul îl constituie evenimentul care a fost creat pe Facebook, prin care mai multe persoane au anunțat că doresc să vină la cununia lui Valentin Ștefan Dragnea pentru a scanda lozinci anti-PSD. Printre acestea: ”La mulți ani! Cu executare!”

Noua locație ar putea fi Mănăstirea Snagov, care este aproape de Palatul Snagov, unde va avea loc și nunta, avantajul fiind că acesta este un loc ferit, unde accesul este practic imposibil, pentru persoane străine. Tânărul milionar Valentin Dragnea (29 de ani) își va uni destinul, duminică, cu Gina Alexandra, fata pe care o iubește de mai bine de 5 ani.

În invitația oficială a nunții, cununia religioasă urma să aibă loc la Biserica Elefterie din București, la ora 17:30, iar petrecerea va începe mai târziu, la 19:30, la Palatul Snagov. Surse din partid au precizat  că locația a fost schimbată în ultimul moment, scrie Libertatea.ro.

Motivul acestei schimbări îl constituie evenimentul creat pe rețeaua de socializare, în care erau invitați cetăţenii să manifesteze în faţa Bisericii Sfântul Elefterie din Capitală. Aproape aproape 5.000 de oameni şi-au exprimat interesul de a participa la acest protest.

Evenimentul a apărut pe pagina comunității online „Luptăm pentru România’ și se intitulează „Mergem la nunta lui Dragnea Jr.’.

Organizatorii îi cheamă pe internauţi la biserică să-i ureze mirelui şi socrului mare „La mulţi ani! cu executare!’.

„Mergem la nunta lui Dragnea Jr., să îi urăm „La mulţi ani!”, cu executare! Atât lui, cât si lui „Daddy” Liviu Dragnea! Ne întâlnim cu toţii la ora 17:30 la Biserica Sfântul Elefterie. După cununia religioasă, stabilim dacă mergem şi la Snagov, unde are loc nunta, la care vor participa toţi greii din PSD şi ALDE!’, se arată în descrierea evenimentului.

Liviu Dragnea respingea, recent, orice modificare în planul nunții fiului său, în contextul protestului anunțat. ‘Cum să mă gândesc să amân nunta copilului meu? Nici vorbă. (…) Unii să vrea să distrugă evenimentul şi să fiu tot eu acuzat? Vreau să văd cât de departe vor ajunge nişte indivizi în frunte cu Iohannis, pentru că vor primi răspuns pe măsură de la mine. Dacă au impresia că pot lua ţara cu japca, se înşeală amarnic, PSD nu va lăsa ca România să fie condusă prin violenţă”, a spus Liviu Dragnea, la începutul săptămânii, la Antena3.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.