Scandal monstru în PNL, după ce, Cîțu și Ciucă au dat Diaspora pe mâna PSD. FOTO 5
Politic Ultima Ora

Scandal monstru în PNL, după ce, Cîțu și Ciucă au dat Diaspora pe mâna PSD. FOTO

Robert Sighiartău, vicepreşedinte al PNL pentru Relaţii Externe, critică cedarea unei funcţii reprezentatitve pentru electoratul liberal, cea de secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, şi numirea de către Guvernul Ciucă a lui Gheorghe Cârciu, un PSD-ist susţinut de organizaţia Satu Mare.

Scandal monstru în PNL, după ce, Cîțu și Ciucă au dat Diaspora pe mâna PSD. FOTO 6

” Numirea unui PSD-ist la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni este absolut nepotrivită și nu se încadrează în ceea ce coaliția a hotărât în urmă cu ceva timp.

Poziția în mod normal trebuie să fie a PNL. Și nu e doar despre asta.

În Diaspora sunt milioane de români, care de-a lungul timpului și-au pus speranța și nădejdea în guvernări pro dreapta politică și în lideri care au luptat împotriva PSD.

Nu analizăm motivele, dar este limpede că această parte a României are alte așteptări de la un guvern condus de PNL.

Pe de altă parte, noi avem nevoie de un mare program pentru românii din Diaspora pentru a-i stimula să se reîntoarcă acasă.

Nu vor reveni toți, dar cred că putem face mult mai mult decât s-a făcut până acum.

Nu vreau să comentez CV-ul persoanei desemnate ieri în funcția de secretar de stat pentru problemele Diasporei și nici limbajul folosit la ultimele alegeri, care este descalificant.

O să cer colegilor mei din conducerea PNL, în prima ședință de Birou Executiv, remedierea acestei imense erori politice, care se va răsfrânge nu doar asupra imaginii partidului, dar și a Guvernului în ansamblu. ” spune Robert Sighiartău intr-o postare, pe contul său de socializare.

Scandal monstru în PNL, după ce, Cîțu și Ciucă au dat Diaspora pe mâna PSD. FOTO 7

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.