cîțu se plânge că ciolacu nu l-a uitat pe dragnea
cîțu se plânge că ciolacu nu l-a uitat pe dragnea
Politic Ultima Ora

Scandal între Cîțu și Ciolacu! Liderul PNL acuză PSD că vrea să introducă măsurile lui Dragnea

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, s-a plâns, sâmbătă seară, într-o şedinţă cu mai mulţi lideri liberali, că social-democraţii încearcă să introducă în programul de guvernare comun mai multe măsuri puse de Liviu Dragnea în programele guvernelor Grindeanu şi Tudose.

Florin Cîţu a declarat, duminică, la sediul partidului, că nu este un blocaj în negocierile cu PSD, dar că echipele nu s-au pus de acord în privinţa unor măsuri economice care se regăseau în programul de guvernare din vremea lui Liviu Dragnea.

”Nu e un blocaj, sunt încă divergenţe în modul în care vedem să administrăm în economie. Am arătat în ultimul an că se poate să ai şi venituri bugetare mai mari, fără să creşti taxe şi să ai o redistribuţie pe care o face piaţa.

Noi aşa credem, că fără intervenţia statului se pot redistribui resursele în economie, echitabil, efcient.

De partea cealaltă, bineînţeles,  se doreşte intervenţia statului, aşa se crede că se poate redistribui avuţia. Este bizar să vorbim astăzi de măsurile pe care eu le-am contracarat pe programul lui Dragnea.

Şi taxe de solidaritate şi impozit  pe venit global, sunt mai multe acolo. M-am uitat acuma, cam tot ce era acolo, e în acest program.

Mi se pare  bizar, la doi ani după ce am arătat că acel program a fost prost, pentru că nu l-au implementat.

Aveau majoritate în Parlament şi nu au luat nicio măsură atunci, nici impozit pe venit global, nici taxă de solidaritate”, a declarat Florin Cîţu.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.