Scandal în PNL! Baronii nu vor alianța cu PSD! Cîțu în pericol să-și piardă funcția de președinte. Nu poate prelua șefia Senatului 1
Exclusiv Politic Ultima Ora

Scandal în PNL! Baronii nu vor alianța cu PSD! Cîțu în pericol să-și piardă funcția de președinte. Nu poate prelua șefia Senatului

Mai mulți lideri locali și parlamentari ai PNL, nu vor sub nicio formă o alianță la guvernare cu PSD, aceștia spunând că, luni, vor cere refacerea colaborării cu USR și reconcilierea cu liberalii plecați în tabăra Orban, care a demisionat din grupul parlamentar al partidului.

Surse din rândul PNLdeclară pentru newsteam.ro. că, dacă, actualul președinte al partidului, Florin Cîțu, va insista pentru o colaborare cu partidul lui Marcel Ciolacu, se va cere revocarea sa din funcția de președinte al PNL, într-un Congres Extraordinar.

” Pasărea mălai visează.

Cîțu nu poate fi președinte al Senatului, așa cum vorbesc unii lingăi din partid.

Curtea Constituțională, a spus clar, partidul care a dat președintele Senatului, trebuie să ceară revocarea acestuia.

Vedeți voi pe cei de la USR  că vor face asta? Nu.

Noi, și suntem mai mulți în situați asta, nu vrem colaborarea cu PSD.

Am luptat ani de zile să-i doborâm și acum îi luăm iarăși în brațe?

Ce vor crede liberalii din România? Că suntem mincinoși! Unii colegi spun că ar trebui să cerem Congres Extraordinar pentru schimbarea lui Cîțu.

Statutul zice că, dacă sunt 50 plus unu dintre membrii PNL, se poate,” spun liberalii nemulțumiți de deciziile pe care urmează să le ia actuala conducere a liberalilor.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.