Premierul Viorica Dăncilă a declarat că va vota referendumul!
Politic Ultima Ora

SĂRMANUL LIVIU DRAGNEA! A FOST TRĂDAT DIN NOU DE PRIETENI

Liviu Dragnea a rezistat eroic mai multor puciuri puse la cale împotriva sa. De fiecare dată a găsit soluții de salvare, ieșind parcă și mai întărit din aceste războaie interne. Tocmai pentru a nu se repeta scenariul, se pare că acesta monitorizează cu multă atenție oamenii din jurul lui. Jurnalistul Rareș Bogdan a mărturist și el în direct la Realitatea Tv că printre social democrați există oameni cu care se întâlnește pentru a primi informații despre liderul PSD.

„Ciuma roşie doreşte să vadă cu cine mă întâlnesc, cu cine vorbesc. Vor să ştie tot ce se întâmplă în jurul Realităţii şi în jurul meu. În PSD sunt şi oameni care joacă şi la două capete, care speră că la un moment dat să le fiu recunoscător, să nu amintesc detalii. Le spun public că le mulţumesc pentru informaţiile pe care ni le oferă, dar noi o să fim intrasigenţi. E decizia dânşilor dacă mizează sau nu pe ceea ce noi vom face, dar noi îi asigurăm că nu facem pact cu slugile infractorilor. Dacă de mâine nu mai spune nimeni ce planuri are Dragnea să ne pună la podea, nu voi suferi. Noi vom rămâne la fel. Sunt un om credincios şi mi-e teamă doar să nu-l supăr pe Dumnezeu,” a spus Rareş Bogdan la Realitatea TV.

Conform unor surse Capital, printre cei care i-au furnizat informaţii lui Rareş Bogdan despre ceea ce se întâmplă în PSD ar fi Adrian Țuţuianu, încă de pe vremea când acesta chiar conta în partid şi Mihai Tudose, fostul premier. Pe lângă aceştia ar mai fi şi alţii, însă numele lor sunt mai puţin cunoscute publicului larg. De multe ori, informaţiile din PSD ar ajunge la Realitatea Tv prin intermediul unor terţi, liderii din partid temându-se că Liviu Dragnea ar putea afla detalii despre acţiunea lor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.