Corina Crețu aduce dovada. Dragnea minte. Guvernul Dăncilă nu vrea Autostrada Moldova
Politic Europarlamentare 2019 Ultima Ora

ȘAH MAT. CORINA CREȚU, CRITICATĂ CĂ ÎL TRĂDEAZĂ PE DRAGNEA: ”PÂNĂ LA URMĂ, PONTA ESTE PSD”

Corina Crețu a explicat vineri seară la Digi24 că nu a primit nicio ”propunere publică” de a candida pe listele PSD la europarlamentare, subliniind că nu-i place când ”vorbim în particular şi în public spunem că nu am discutat”, iar ”până la urmă Ponta e PSD”. 

ȘAH MAT. CORINA CREȚU, CRITICATĂ CĂ ÎL TRĂDEAZĂ PE DRAGNEA: ”PÂNĂ LA URMĂ, PONTA ESTE PSD”

”Îmi doresc să candidez. Da. Sunt în PSD de la 22 de ani, mă deranjează aceste atacuri că pentru un loc pe listă sunt dispusă să sar dintr-o barcă în alta. Am rămas în PSD cu toate aceste atacuri şi jigniri, pentru că ţin la acest partid atât de mult. Nu sunt genul să sar dintr-o barcă în alta. Dar dacă m-aş duce la Pro România, nu mă duc pe altă zonă politică decât cea de social-democrată. Mă duc la cel care m-a propus când era prim-ministru cap de listă. Nu înţeleg de ce în PSD se face o demonizare a lui Victor Ponta, a avut o guvernare cu greşeli, dar s-a maturizat, după părerea mea, şi, aşa cum e el şi cum a fost, am câştigat în alegerile din 2014, 16 locuri, jumătate din locurile de pe liste.
Sunt social-democrată, dar dacă nu mai sunt dorită într-un loc, ce să fac? Să mă duc în munţi?”, a explicat Corina Creţu la Digi24.
Aceasta a mai spus că nu s-ar duce ”niciodată pe dreapta” și că nu s-ar duce la orice partid, dar ”până la urmă Ponta e PSD”.
”Mi-aş dori să candidez în PE, iau în considerare şi analizez şi îi mulţumesc pentru propunere lui Vcitor Ponta”, a subliniat aceasta.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.