Mesaj din PSD cu prilejul Zilei Europei. ”Celebrăm pacea și unitatea”
Politic Ultima Ora

Revoltații ”la mișto”: câțiva PSD-iști AU ABANDONAT ”răscoala” când au simțit că scârțâie

Din cei 25 de membri CEX al PSD care semnaseră scrisoarea anti-Dragnea, rămăseseră pe poziții doar 17 în dimineața de vineri, iar în ședința Comitetului Executiv de vineri seară doar 12 au votat pentru demisia lui Dragnea.

Printre nemulțumiții care au trădat în ultimul moment se numără Niculae Bădălău (șeful PSD Giurgiu), Victor Negrescu (ministrul delegat pentru UE, președintele PES), Ioan Dîrzu (șeful PSD Alba), Aladin Georgescu (PSD Mehedinți), Horia Grama (PSD Covasna), Horia Teodorescu (PSD Tulcea) și Daniel Băluță (PSD Sector 4), au declarat pentru G4Media.ro sursele citate.

Trădarea cea mai dură a fost a lui Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, care pozase în lider al nemulțumiților. El a mai încercat în ianuarie o mică revoltă împotriva lui Dragnea, când a și semnat o scrisoare împotriva acestuia, dar a fost întors și atunci de liderul PSD.

Un alt caz este cel al liderului TSD, organizația de Tineret a PSD, Gabriel Petrea. El a semnat scrisoarea, dar la votul din CEX s-a abținut.

Lista celor 12 voturi pentru demisia lui Liviu Dragnea:

Gabriela Firea
Marian Neacșu
Paul Stănescu
Adrian Țuțuianu
Mihai Tudose
Marcel Ciolacu
Robert Negoiță (vicepreședinte PSD)
Rodica Nassar
Călin Dobra
Ion Mocioalca
Reprezentantul Sectorului 1 din București
Reprezentantul Sectorului 3 din București

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.