ȘOC! Se desființează PSD. Judecătorii dau verdictul. Lovitură din interiorul partidului pentru Ciolacu. DOCUMENTE
ȘOC! Se desființează PSD. Judecătorii dau verdictul. Lovitură din interiorul partidului pentru Ciolacu. DOCUMENTE
ciolacu Politic psd scandal Ultima Ora

REVOLTĂ MAJORĂ ÎMPOTRIVA LUI CIOLACU! ”LUAȚI CU ASALT SEDIILE PSD!” PARTIDUL SE RUPE!

Este revoltă majoră în PSD. Mai mulți apropiați ai lui Liviu Dragnea sunt indignați de felul în care, Marcel Ciolacu, actualul lider interimar, conduce partidul.

Ciolacu este acuzat că, deși este în opoziție și România traversează o perioadă grea din cauza pandemiei de coronavirus, PSD nu reușește să crească în sondaje.

Fosta mână dreaptă a lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu lansează un apel către toți social-democrații, să se unească și să-l dea jos actuala conducere a partidului.

”Îmi cer eu scuze! Pentru reacțiile timide a noilor șefi ai PSD vis-a-vis de toate deciziile inepte luate de guvernul liberal! Pentru declarațiile menite parcă să-l sprijine pe Orban. Pentru slugărnicia tot mai vizibilă în fața unor incompetenți care își bat joc de o țară întreagă. Vă asigur însă că, în curând, vom avea iar un PSD puternic. Care să transmitā ceea ce gândesc și vor cu adevărat oamenii! Mai ales cei care ne-au votat!”, scrie Ștefănescu.

REVOLTĂ MAJORĂ ÎMPOTRIVA LUI CIOLACU! ”LUAȚI CU ASALT SEDIILE PSD!” PARTIDUL SE RUPE! 7

Apelul lui Ștefănescu este bine primit de foarte mulți simpatizanți ai PSD, care doresc o reformare a partidului, dar cu o altă conducere.

REVOLTĂ MAJORĂ ÎMPOTRIVA LUI CIOLACU! ”LUAȚI CU ASALT SEDIILE PSD!” PARTIDUL SE RUPE! 8

REVOLTĂ MAJORĂ ÎMPOTRIVA LUI CIOLACU! ”LUAȚI CU ASALT SEDIILE PSD!” PARTIDUL SE RUPE! 9

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.