Alina Gorghiu atac devastator la Ciolacu
Alina Gorghiu atac devastator la Ciolacu
Politic Ultima Ora

Război total între PSD și PNL! Alina Gorghiu atac necruțător la Marcel Ciolacu. ”Să bea ceai de mușețel.

Vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu a comentat, luni, la emisiunea Talk News de la Profit TV, atacurile reprezentanţilor PSD la adresa guvernării liberale.

”Într-o notă mai relaxată, le-aş recomanda tuturor care merg la ministere, indiferent că sunt de la PNL, PSD UDMR şi sunt nervoşi sau simt nevoia să facă declaraţii contondente, să servească un ceai de muşeţel şi să răspundă cu calm.

Orgoliul personal şi misiunea de a gestiona guvernarea României nu au niciun punct comun.

În această coaliţie nu trebuie să ne iubim şi nici să ne criticăm, important este ca lucrurile să funcţioneze. Eficienţa acestei guvernări se va vedea.

Nu putem evalua acum, la câteva zile, de la învestirea guvernului, dar în câteva luni această eficienţă a guvernării va trebui evaluată, şi sunt convinsă că nu vom beneficia de acele luni de miere în care lumea are răbdare cu guvernarea.

A fost o situaţie complicată, avem o luptă de dus cu pandemia”; a spus Gorghiu, la profitro.

Alina Gorghiu i-a cerut ministrului Sănătăţii de la PSD să ceară urgentarea votului pe certificatul verde în Parlament.

”Nu cred că ne putem permite să nu rezolvăm această problemă până va veni noul val. Controversele şi disputele publice vor trebui ţinute la nivelul coaliţie pentru că imaginea coaliţie ca conta foarte mult.

Sper să fie gata până la finalul lunii decembrie, ca parlamentar al acestei coaliţii. Ar fi un gest de mare responsabilitate pentru Guvernul Ciucă să lucreze şi Parlamentul să vină cu votul până la finalul anului. Toţi din Guvern ar trebui să se concentreze pe aceste lucruri”, a mai afirmat ea.

Rafila introduce obligatoriu certificatul verde
Rafila introduce obligatoriu certificatul verde

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.