PSD iese la atac. Deputatul Radu Băbuș face mișto de Orban. ”Felicit Guvernul liberal pentru “marile realizări”! 1
Breaking News Politic Ultima Ora

PSD iese la atac. Deputatul Radu Băbuș face mișto de Orban. ”Felicit Guvernul liberal pentru “marile realizări”!

De curând, premierul interimar al României declama de la tribuna Parlamentului că Partidul Social Democrat, PSD, “nu are dreptul“ să vorbească despre neîmplinirile Guvernului liberal atâta timp cât acesta se străduieşte din răsputeri să corecteze greşelile făcute de Executivul anterior, de stânga.

Acum, îmi permit totuşi să întreb, ne vom mai bate mult pe tema cine greşeşte mai puţin sau veţi încerca să demonstraţi cât sunteţi de profeşionişti şi de apţi să conduceţi această ţară cu toate neajunsurile „moştenite”?

Întreb pentru că „marile realizări” de până acum ale actualului Guvern, un record în materie dacă luăm în calcul perioada de la care aţi preluat guvernarea, au condus la haos în sistemul sanitar, la demisii pe bandă rulantă în sistemul judiciar şi de ordine publică, la ordonanţe de urgenţă „fără număr” şi fără discernământ!

La ce foloseşte, de exemplu, reglementarea privind conducerea tricicletelor electrice pe drumurile publice cu cască obligatorie doar pentru adolescenţii cu vârsta între 14 şi 16 ani? Cu ceilalţi cu rămâne? Liber la spartul capetelor?

Unde sunt siguranţa și interesul cetăţeanului în toate reglementările făcute până în prezent de către actualul Guvern?

Sau aţi dorit doar să faceţi altfel, dar nu neaparat mai bine?!

Să mai vorbesc despre ultima decizie a ministrului Culturii de a numi „ambasador Brâncuşi” o populară cântăreaţă, pe baza numărului de „urmăritori” de pe reţelele de socializare?

Am terminat cu specialiştii în materie, apelăm la cine putem!

Vă dau o sugestie, nu aţi luat în calcul prezentarea „cifrelor dezastruoase” de la Finanţe pe ritmuri de hip-hop? Cred că mesajul ar ajunge foarte rapid la tinerii pe care tot îi pomeniţi, dar pentru care, concret, nu prea faceţi nimic!

Succes Guvernului liberal, ţineţi-o tot aşa!”, spune Băbuș.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.