orban
orban
Politic Ultima Ora

PSD a furat cinci primari de la liberali și unul de la UNPR

Ludovic Orban le-a cerut liberalilor săi să pună parul pe social-democrați, însă oamenii au înțeles altceva! Dovada o reprezintă cinci primari din Dâmbovița, care au decis să schimbe tabăra și să treacă la PSD. În plus, un edil de la UNPR s-a alăturat și el PSD.

E vorba de primarii liberali Costin Barbu – Crângurile, Valentin Mihalache – Dărmănești, Florin Iordache – Moțăieni, Iulian Costache – Uliești, Bogdan Tița – Ulmi și primarul UNPR Florin Petre – Crevedia, scrie Politica Broaștei din Dâmbovița.

Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița, a explicat că cei 6 primari, inclusive cel UNPR, nu vor demisiona din funcțiile pe care le dețin pentru că și-ar pierde postul de primar. Ei participă la ședințele PSD și urmează să candideze din partea PSD la alegerile din 2020.

”Sunt 5 primari de la PNL și unul de la UNPR care m-au întrebat dacă îi accept în PSD. Am dat un răspuns afirmativ, pentru că sunt primari buni. Sunt deciși să se alăture echipei mele și să candideze din partea PSD în 2020. Sunt primari care și-au câștigat primul mandat, care au susținere din partea administrației publice județene și din partea Guvernului. Am un plan foarte ambițios de a consolida PSD în Dâmbovița. Acum avem 76 de primari.”, a spus Țuțuianu.

”Nu simt că PNL va mai prinde un val politic”, a spus unul dintre liderii liberali. Alt primar a spus că merge la ședințele PSD, pentru că în partidul său e haos. PNL rămâne cu doar 14 primari.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.