DRAGNEA ESTE FAULTAT DE PROPRII SUBALTERNI: IOHANNIS A PRIMIT O SCRISOARE DE MULȚUMIRE DIN INTERIORUL PSD
Politic Ultima Ora

Dragnea atacat din interiorul PSD. I se cere Demisia de urgență

Ecaterina Andronescu spune că PSD  înregistrează scăderi în sondaje, fiind necesară salvarea partidului și a guvernării. În acest context, demisia lui Liviu Dragnea poate fi o soluție de maturitate politică. Despre Viorica Dăncilă, a spus că  „este un om într-o poziție delicată. (..) Am avut față de domnia sa considerații, față de omul pe care îl cunoșteam. Cred că putem avea și un premier mai bun”.

Citat din Ecaterian Andronescu: ”În PSD există și oameni cinstiți, chiar dacă nu îi cunoaște nimeni”

 

După ce a arătat că demisia lui Liviu Dragnea poate fi soluţie de maturitate politică, Ecaterian Andronescu a continuat cu o critică severă a prestației politice a actualuluilider PSD..

”Nu spun asta pentru că îl urăsc sau pentru că îmi e nesuferit, ci, pentru că, în acest moment trebuie salvată guvernarea ţării şi salvat partidul.Am văzut un sondaj, dacă rezultatele sunt adevărate, PSD a ajuns la 25%. E inacceptabil după un an şi jumătate. De la 45% la 25% e mult prea mult. Ceva ne-a adus aici, ceva sau cineva. Fără îndoială PSD a avut guverne mult mai performante. Şi acum poate face cel puţin trei guverne performante”, a declarat Ecaterina Andronescu la Digi24.

Ecaterina Andronescu a transmis o scrisoare deschisă în care cere demisia lui Liviu Dragnea.

„Mi-am asumat ce am făcut, mi se pare că să ai dreptul să vorbeşti e un lucru pe care îl are orice cetăţean. Se poate întâmpla şi ca partidul să mă excludă”, a spus fostul ministru.

În ceea ce privește protestul din 10 august, Andronescu a spus: „În primul rând, era obligaţia celor de la guvern să cheme o echipă din Piaţă şi să se întoarca să se calmeze lucrurile. Nedându-le atenţie creşti starea conflictuală”.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.