BOMBĂ. VIORICA DĂNCILĂ ÎN CARANTINĂ! FOSTA ȘEFĂ A PSD VREA SĂ CONDUCĂ COMANDAMENTUL ANTICORONAVIRUS
BOMBĂ. VIORICA DĂNCILĂ ÎN CARANTINĂ! FOSTA ȘEFĂ A PSD VREA SĂ CONDUCĂ COMANDAMENTUL ANTICORONAVIRUS
Ultima Ora Politic

PMP a izbucnit. O nouă decizie a Guvernului care dă peste cap România. ”Trebuie să plece urgent”

Parlamentarii PMP condamnă cât se poate de dur decizia Guvernului de a amâna examenul de rezidențiat, o decizie cât se poate de proastă atât pentru viitorii rezidenți, cât și pentru sistemul de sănătate și pacienții români.

În acest an Ministerul Sănătății a reușit să abramburească de tot organizarea acestui examen important. Inițial, examenul de rezidențiat era programat în 10 noiembrie, dar a fost amânat cu o săptămână după ce mințile luminate din Guvern au realizat că îl programaseră în ziua primului tur al alegerilor prezidențiale și nu existau suficinte săli disponibile.

Astăzi este anunțată o a doua amânare a examenului, generată tot de proasta organizare din Guvern.

Absolvenții, victime colaterale ale decizilor proaste luate de Executiv, sunt și cei care vor suporta consecințele: în loc să înceapă să lucreze de la începutul lunii ianuarie, cel mai probabil vor intra în câmpul muncii spre finalul lunii ianuarie, în cel mai fericit caz.

Până atunci, vom avea mii de șomeri absolvenți de Medicină.Pe lângă argumentele de până acum pentru care o moțiune este absolut necesară, iată că avem încă un argument care arată foarte clar că singurele calcule care contează pentru Guvern sunt cele politice și electorale ale PSD și ale sateliților săi.

S-a ajuns în această situație pentru că PSD guvernează cu o ignoranță totală față de români și România și cu desconsiderarea celor 2 sisteme fundamentale – educația și sănătatea.Având în vedere toate aceste argumente, parlamentarii PMP vor vota fără rezerve moțiunea de cenzură. Guvernul Dăncilă trebuie să plece urgent, înainte de a distruge de tot această țară, transmite Petru Movilă.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.