Victorie pentru Traian Băsescu. Procurorii au luat decizia în dosarul de urmărire penală
Traian Băsescu anunță marele câștigător în urma căderii lui Dăncilă. ”Niciun om politic nu a fost așa”
Breaking News Politic Ultima Ora

Pensiile speciale. Omul lui Băsescu vrea referendum pentru eliminarea acestora

Reprezentanţii PMP au anunţat că iau în calcul „provocarea unei discuţii” privind convocarea unui referendum pe tema pensiilor speciale ale parlamentarilor şi aleşilor locali.

„Având în vedere evoluţia lucrurilor, inclusiv în ceea ce priveşte eliminarea pensiilor pentru parlamentari, care nu vor fi eliminate, la fel cum nu vor fi eliminate nici pensiile pentru aleşii locali, PMP ia în calcul să propună un referendum pentru eliminarea pensiilor speciale.

Pensiile speciale. Omul lui Băsescu vrea referendum pentru eliminarea acestora 1

Atât timp cât vom avea improvizaţii legislative legate de această temă şi vor exista discrepanţe uriaşe în ceea ce priveşte sistemul de pensii şi nu vom avea un consens pentru a-i mulţumi şi pe magistraţi şi pe militari, dar şi pe profesori, dar şi pe medici şi pe oameni care o viaţă întreagă au lucrat şi astăzi au o pensie mizerabilă, această supărare în societate va exista şi dacă nu avem un consens politic pe această temă, poate este cazul să convocăm chiar un referendum”, a dearat liderul PMP, Eugen Tomac.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii