NUCLEARA! TUDOREL TOADER ESTE ÎN STARE DE ȘOC. ORBAN ÎI DĂ LOVITURA DE GRAȚIE!
NUCLEARA! TUDOREL TOADER ESTE ÎN STARE DE ȘOC. ORBAN ÎI DĂ LOVITURA DE GRAȚIE!
Ultima Ora Breaking News Justiție Politic

OFICIAL. Orban îi dă Decisiva lui Tudorel Toader. Documentul care-l termină pe fostul ministru

Guvernul Orban va cere Comisiei de la Veneția ca reprezentantul României, Tudorel Toader să nu mai facă parte din acest prestigios organism juridic european.

Motivele sunt foarte clare, Tudorel Toader a ignorat în repetate rânduri recomandările colegilor săi, atunci când a elaborat și promovat Legile justiției și modificările la Codul de Procedură penală și la Codul Penal.

Ex-ministrul, Toader spunea că nu poate un Guvern să demită un membru al Comisiei, ci doar experții care fac parte din acest organism.

Total falsă declarația lui Toader. Experții de la Veneția spun că acel care l-a munit acela în poate și rtrage, în speță Guvernul țării respective.

Grupul Reset Iași anunță că a primit un răspuns din partea Comisiei de la Veneția în privința solicitării că lui Tudorel Toader să i se retarga calitatea de membru al acestui organism.

„În perioada februarie-iulie 2019, grupul Reset a purtat o corespondență cu Comisia, în care am întrebat, printre altele, ce măsuri poate lua această în cazul în care unul dintre membrii săi care acționează contrar Statutului, principiilor și recomandărilor sale exprese poate fi exclus/revocat din cadrul Comisiei. Comisia ne-a răspuns că sarcina numirii și retragerii unui membru aparține statului membru, în acest caz Guvernului României”, anunță Reset.

OFICIAL. Orban îi dă Decisiva lui Tudorel Toader. Documentul care-l termină pe fostul ministru 11 OFICIAL. Orban îi dă Decisiva lui Tudorel Toader. Documentul care-l termină pe fostul ministru 12 OFICIAL. Orban îi dă Decisiva lui Tudorel Toader. Documentul care-l termină pe fostul ministru 13 OFICIAL. Orban îi dă Decisiva lui Tudorel Toader. Documentul care-l termină pe fostul ministru 14 OFICIAL. Orban îi dă Decisiva lui Tudorel Toader. Documentul care-l termină pe fostul ministru 15

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.