Mesaj DEVASTATOR al Andreei Răducan. ”Îmi e rușine că trăiesc în România” 1
Politic

Mesaj DEVASTATOR al Andreei Răducan. ”Îmi e rușine că trăiesc în România”

Mesaj DEVASTATOR al Andreei Răducan. ”Îmi e rușine că trăiesc în România”

Multipla campioană olimpică,mondială și europeană la gimnastică, Andreea Răducan este indignată de faptul că actuala Putere din România, PSD-ALDE adoptă legile justiției fărăa ține cont de opinia românilor.

Fosta gimnastă le-a transmis parlamentarilor că este îi e rușine că trăiește într-o Românie a hoților șo corupților.

”Astăzi s-a notat în orice carte de istorie că suntem un popor de hoți și mincinoși. Nu are rost să ne mai ofuscăm atunci când persoane din alte țări ne catalogheză drept hoți. Romani=hoti. Tocmai le-am confirmat că așa este.

Cred că este pt prima dată în viață când îmi este rușine de țara în care trăiesc. Sunt genul de om care obișnuiește să-și promoveze țara cu tot ce are ea mai frumos, și să-și “spele rufele în familie” . Nu s-a inventat detergentul care să mai curețe murdăria de pe rufele noastre.

Sunt dezamăgită de ceea ce trăim și asta în primul rând din cauza noastră. A acelora care au cap ca să nu-i plouă în gât și a acelora care dintr-o indolentă fără margini nu se deranjează să iasă la vot, pentru că nu se simt bine, n-au cu cine lăsa copilul, duminică e ziua lor liberă și oricum n-au cu cine vota.

Dacă nu ați avut cu cine vota, nu-i nimic, ați primit din oficiu. Rușine să le fie tuturor celor care își bat joc de această țară. Nu merităm nimic din ce ne-au lăsat străbunii noștri, NIMIC! Pare c-am luat modelul Ucrainei, demnitatea ne-am pierdut-o demult, în curând și identitatea.

Cu ultima sursă de speranță, cred că nu trebuie abandonată luptă nici în ceasul al doisprezecelea. Da Doamne mintea romanului cea de pe urmă…

Pentru cei care nu înțeleg ce scriu, și consideră că e minunat ce se întâmplă, îi rog respectuos să dea ignore acestei pagini ca să nu mai avem comentarii ulterior. Ignoranța, minciuna, prostia și hoția, distrug România”, a scris Raducan pe pagina sa de Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.