Meleșcanu și Fifor, trași la răspundere după vizita lui Adrian Năstase la Moscova 1
Moscova
Politic Ultima Ora

Meleșcanu și Fifor, trași la răspundere după vizita lui Adrian Năstase la Moscova

Europarlamentarul Cristian Preda a reacționat dur după ce fostul premier Adrian Năstase a participat la o conferință, care a avut loc la Moscova.

Meleșcanu și Fifor, trași la răspundere după vizita lui Adrian Năstase la Moscova 2

„Directorul unui institut din Ministerul Apărării și diplomați ai ambasadei României la Moscova l-au însoțit pe fostul premier Năstase, condamnat de două ori pentru corupție, la o întâlnire cu oficiali ruși. Solicit o explicație miniștrilor Meleșcanu și Fifor: e Adrian Năstase emisarul lor în Rusia lui Putin? Cu ce mandat?”, scrie Cristian Preda, pe Facebook.

Cosmonautul Dumitru Prunariu și fostul premier Adrian Năstase au fost vineri la Moscova, chiar înaintea alegerilor pentru președinție, care au loc duminică.

Prunariu a scris pe Facebook că ei au participat la conferința “Vecinătate și bună vecinătate în relațiile internaționale. O specială privire asupra relațiilor româno-ruse”.

Potrivit Hotnews, la această conferință a participat fostul ambasador al Rusiei la București, Oleg Sergheevici Malghinov, dar și generalul Mihai Ionescu, director al Institutului pentru Studii Politice de Apărare şi Istorie Militară, M.Ap.N, ambasadorul Vasile Soare și personal din Ambasadă.

Conform sursei citate, conferința ar fi fost organizată de Fundația Gorchakov și Fundația Europeană Titulescu, condusă de Adrian Năstase.

Duminică au loc alegeri în Rusia, iar cel de-al patrulea mandat îl va transforma pe Putin în cel mai longeviv lider rus de la Stalin încoace.

 

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii