ALERTĂ! Maia Sandu a dat lovitura! Oamenii lui Dodon în stare de șoc! 5
Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Maia Sandu a dat lovitura! Oamenii lui Dodon în stare de șoc!

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat decretul de dizolvare a Parlamentului, fapt care va duce la alegeri anticipate.

”Dragi cetățeni, acum câteva minute am semnat Decretul de dizolvare a actualului Parlament.Prin această decizie am deschis calea pentru ca cetățenii să poată să-și aleagă un Parlament nou, care să servească interesele țării și ale oamenilor.

Puterea este acum în mâinile poporului. Puterea este în mâinile dumneavoastră.

Am încredere că cetățenii noștri vor alege calea corectă spre crearea unui stat dezvoltat și democratic, în care oamenii să trăiască în pace și bunăstare.

Data alegerilor noului Parlament se stabilește pentru 11 iulie 2021.

Trebuie să punem cât mai repede punct haosului în care ne ține Parlamentul care pleacă.

După alegeri vom numi un guvern responsabil, care se va baza pe o majoritatea stabilă și vom îndrepta lucrurile în Moldova.

Vom ieși din criză, vom face ordine și toate instituțiile statului vor lucra pentru binele oamenilor.

Guvernul urmează să aloce din bugetul de stat resursele financiare necesare pentru pregătirea și desfășurarea alegerilor.Urmează un efort mare.

Cetățenii au câștigat dreptul de a-și decide viitorul, însă responsabilitatea pentru acest viitor stă pe umerii fiecăruia dintre noi.

Lupta pentru curățarea sistemului public, lupta pentru curățarea clasei politice, pentru oprirea hoțiilor, lupta pentru dreptate este o luptă grea, dar suntem pe calea cea bună.

Suntem tot mai aproape de a pune punct haosului pe care unii au încercat din răsputeri să-l prelungească și să-l adâncească ca să poată fura în continuare.

Avem acum șansa de a alege calea spre normalitate. Să o folosim cu înțelepciune”, a declarat Maia Sandu.

ALERTĂ! Maia Sandu a dat lovitura! Oamenii lui Dodon în stare de șoc! 6

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii