ALERTĂ. Orban dă lovitura polițiștilor. Zeci de angajați ai Internelor fug de la muncă
ALERTĂ. Orban dă lovitura polițiștilor. Zeci de angajați ai Internelor fug de la muncă
Breaking News Economic Justiție Politic Social Ultima Ora

Ludovic Orban intră serios în polițiști. Măsură de ultimă oră a Guvernului. Crește vârsta de pensionare

Premierul Ludovic Orban intenționează să crească vârsta de pensionare a angajaților Ministerului de interne, în așa fel încât polițiștii să nu se mai poată pensiona la vârsta de 45 ani, așa cum a decis PSD.

„Intenţia noastră este foarte clară: de a creşte vârsta de pensionare. Când s-a modificat prin OUG sistemul acesta nesimţit de calcul al pensiilor pentru şefimea din zonele respective, s-au pensionat din zona MAI mii de cadre pentru a beneficia de condiţiile privilegiate de pensionare care erau anterior modificării ordonanţei.

Adică, ei au dat o ordonanţă de urgenţă, dar înainte le-au permis tuturor celor au vrut să beneficieze de pensiile respective, s-au pensionat oameni cu 40, 42, 43, 45 de ani cu nişte pensii extrem de mari, au lăsat sistemul de ordine publică cu grave probleme de efectiv, care, până la urmă, au pus în pericol viaţa, siguranţa cetăţeanului, proprietatea privată, pentru că nu au mai putut să asigure toată resursa umană pentru apărare ordinii publice, a vieţii şi siguranţei cetăţeanului.

Totul a fost o nebunie generalizată. Şi aici o să intervenim prin lege atunci când vom ajunge la o formă a unei legi a pensiilor care să facă cu adevărat dreptate şi care să corecteze toate abuzurile care au fost făcute în calculul pensiilor”, a afirmat Orban la RRA, conform agerpres.ro.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii