Ludovic Orban, răspuns dur pentru lui Ciolacu! Ce decizie a luat premierul în Parlament 5
Politic Ultima Ora

Ludovic Orban, răspuns dur pentru lui Ciolacu! Ce decizie a luat premierul în Parlament

Premierul Ludovic Orban, a dat asigurări ferme că anul viitor nu vor crește taxele și impozitele, așa cum afirma PSD.

Orban, a răspusn astfel, la ”Ora premierului”, în Parlament, unde a fost chemat de către grupul parlamentar al PSD, să dea explicații privind bugetul pe anul viitor.

„Vă mărturisesc că muncă noastră este îngreunată de faptul că din păcate foarte multe legi adoptate de Parlament au generat cheltuieli suplimentare fără resursele financiare care să susțînă aceste cheltuieli.

Este foarte greu, mai ales într-un an de criză economică și coronavirus, să se adopte noi și noi acte normative fără să existe niciun fel de baza în veniturile bugetului.

Ce pot să va spun este că în construcția bugetară pe care pregătim nu vom crește taxele și impozitele.

De asemenea, trebuie să ținem cont de cheltuielile prevăzute și vom asigura banii necesari pentru a susține creșterea pensiilor adoptată prin OUG (creșterea de 14%), de asemenea pentru a face față cheltuielilor de personal și cheltuielilor sociale.

Vă rog să țineți cont de un lucru extrem de important. România, pentru dezvoltare economică și revenire rapidă din criză, are nevoie de investiții publice”, a declarat Ludovic Orban.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii