Silvestru Șoșoacă nu mai are voie să se apropie de senatoarea S.O.S
Silvestru Șoșoacă nu mai are voie să se apropie de senatoarea S.O.S
Exclusiv Politic Ultima Ora

Lovitură pentru Diana Șoșoacă! Se cere urmărirea penală a senatoarei! S-a lansat petiția! Nici George Simion nu scapă! FOTO

Diana Șoșoacă a creat un val de neumulțmire în rândul românilor. După ce aceasta a refuzat să poarte masca în Parlament, Andreea Olariu, un simplu cetățean a luat atitudine și a acționat.

Aceasta a întocmit o petițe online intitulată ” Dosar penal și ridicarea imunității parlamentare pentru Diana Iovanovici Șoșoacă”, scrie click.ro.

Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă a formulat la rândul ei o petiție asemănătoare.

Lovitură pentru Diana Șoșoacă! Se cere urmărirea penală a senatoarei! S-a lansat petiția! Nici George Simion nu scapă! FOTO 7

Aceasta a fost creată pe 19 octombrie și a strâns până acum de 12.578 de semnături. În plus, este cea mai urmărită petiție din ultimele 24 de ore.

Lovitură pentru Diana Șoșoacă! Se cere urmărirea penală a senatoarei! S-a lansat petiția! Nici George Simion nu scapă! FOTO 8

Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă a formulat o altă petiție numită: ”Cerem începerea urmării penale pentru președintele AUR, George Simion, deputat, și a Dianei Iovanovici Șoșoacă, senator!”

 

Inițiatorii acuză faptul că nu au respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, au comunicat informații false și sunt considerați printre principalii autori morali ai dezastrului umanitar ce se desfășoară în România.

”Cerem Procurorului General al României să solicite ridicarea imunității parlamentare a doamnei senator Diana Iovanovici Șoșoacă și a domnului deputat George Simion (presedinte AUR) și declanșarea urmăririi penale împotriva lor!

A fost destul! Trebuie oprită această nebunie. Românii mor în chinuri sufocându-se acasă sau prin spitale!

Considerăm că intervenția autorităților în drept este absolut necesară, în caz contrar, acestea putând fi învinovățite de complicitate”, au motivat, printre altele, cei de la Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă.

Lovitură pentru Diana Șoșoacă! Se cere urmărirea penală a senatoarei! S-a lansat petiția! Nici George Simion nu scapă! FOTO 9

Aceasta a strâns până acum 462 de semnături.

SEMNEAZĂ PETIȚIA AICI

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.