Lovitură cruntă pe Olguța Vasilescu! Ce se întâmplă la Tribunal! Nu se aștepta la asta. Dovada 9
Politic Ultima Ora

Lovitură cruntă pe Olguța Vasilescu! Ce se întâmplă la Tribunal! Nu se aștepta la asta. Dovada

Tribunalul Dolj a dat un nou termen, pentru miercuri, 4 noiembrie, în dosarul în care este judecată contestaţia mandatului de primar al Craiovei al Olguţei Vasilescu formulată de craioveanul Petru Becheru, după ce acesta a depus o nouă cerere de recuzare a completului, prima fiindu-i respinsă marţi.

În acelaşi timp, la Curtea de Apel Craiova se judecă cererea de strămutare a dosarului de la Tribunalul Dolj, dar şi cererea de suspendare a apelului la Tribunalul Dolj până când se va da o soluţie la cererea de strămutare, următoarele termene fiind pe 10 noiembrie şi, respectiv, pe 5 noiembrie, digi24.ro.

Lovitură cruntă pe Olguța Vasilescu! Ce se întâmplă la Tribunal! Nu se aștepta la asta. Dovada 10

Validarea mandatului de primar al Craiovei al Olguţei Vasilescu a fost contestată în instanţă de craioveanul Petru Becheru, pe motiv că „majoritatea absolută a craiovenilor nu o vor primar, în condiţiile în care peste 65% din voturile valabil exprimate au fost în favoarea altor candidaţi”.

Lovitură cruntă pe Olguța Vasilescu! Ce se întâmplă la Tribunal! Nu se aștepta la asta. Dovada 11

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii