Lider PNL îi cere DEMISIA lui Ludovic Orban: partidul a ajuns într-o situație limită! 1
catarama orban
Politic Ultima Ora

Lider PNL îi cere DEMISIA lui Ludovic Orban: partidul a ajuns într-o situație limită!

Liberalul Viorel Cataramă cere demisia liderului PNL Ludovic Orban, acuzându-l că a dus partidul într-o situație limită. Cererea vine în contextul informațiilor potrivit cărora Tudor Chirilă este preferat de unii liberali pentru Primăria Capitalei, artistul negând și catalogând PNL un „partid toxic”.

„După un șir de gafe incredibile, de neînteles, făcute de Ludovic Orban, partidul a ajuns într-o situație limită! Lideri importanți au luat deja atitudine, multi alții, chiar dacă nu s-au manifestat public sunt profund nemultumiti, chiar indignați! Ultima informație lansată în spațiul public- Tudor Chirilă candidat al PNL la Primăriei București, dar mai ales reacția acestuia – denotă o degringoladă care trebuie oprită urgent! Rezultatele ultimelor sondaje de opinie arată că noi, ca partid, suntem pe o direcție greșită; opinia publică a sancționat limbajul duplicitar, lipsa programului și atitudinea defetistă!” a declarat Viorel Cataramă, prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, informează Mediafax.

Cataramă cere demisia liderului PNL sau demiterea acestuia de către partid.

„PNL este un partid mare, cu un uriaș potențial. Poate învinge PSD prin confruntare directă cu arme ale democrației! Este momentul ca Ludovic Orban să demisioneze, în caz contrar este de datoria partidului să-l demită. Electoratul liberal, de dreapta, a fost de prea multe ori dezamăgit, nu avem dreptul sa ratăm și ultima ocazie pe care o avem!”, a mai afirmat Cataramă.

Acuzațiile prim-vicepreşedintelui PNL Sector 2 vin după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora lideri liberali ar fi discutat cu oameni din afara partidului pentru a candida la funcția de primar general al Bucureștiului. Conform Realitatea TV, Tudor Chirilă este favoritul liberalilor.

Artistul a negat însă orice fel de negociere, acuzând PNL că este o formațiune la fel de toxică precum PSD sau ALDE.

Nu este pentru prima dată când Viorel Cataramă reacționează public împotriva măsurilor luate de conducerea partidului. În luna ianuarie, după negocierile de la Cotroceni pentru desemnarea premierului, Cataramă a criticat faptul că PNL nu a mers cu o propunere pentru funcția de premier și nici nu a discutat cu partidele din Opoziție pentru un candidat comun.

În data de 9 mai, Biroul Politic al PNl Sector 2 a decis susţinerea lui Viorel Cataramă în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei. Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi a anunțat însă că trebuie văzute care vor fi toate opţiunile din partid şi făcută apoi o evaluare în baza unor criterii obiective.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.