Klaus Iohannis de urgență la Guvern! Anunță măsuri ferme de securitate 3
Politic Ultima Ora

Klaus Iohannis de urgență la Guvern! Anunță măsuri ferme de securitate

Președintele Iohannis, participă. după 3 ani la o ședință de Guvern, în contextul, în care, în România, s-a ajuns la aproape 10.000 de cazuri de infectări cu Coronavirus.

Iohannis, va conduce ședința de Guvern și-a a anunțat măsuri ferme de siguranță.

”Mulțumesc pentru invitație. mă bucur să vă revăd pe toți aici. Această bucurie este umbrită de evoluția pandemiei de la noi și cred că suntem pe bună dreptate cu toții îngrijorați

Am avut azi aproape 10 mii de cazuri noi și mulți, prea mulți care au decedat și trebuie să fim foarte realiști.

Sunt necesare măsuri ferme, măsuri mai ferme pentru a controla extinderea pandemiei.

  • Măsurile de până acum nu mai sunt suficiente.
  • Sunt necesare măsuri în plan național, precum școlile să treacă toate în online, angajații și din public și din privat să treacă la telemuncă peste tot unde este posibil, magazinele trebuie să fie închise seara cel târziu la ora 9, circulația pe timpul nopții trebuie restricționată, petrecerile interzise, târgurile și piețele trebuie închise, portul măștii obliogatoriu peste tot în țară.
  • Iar firmele și autoritățile trebuie pobligatoriu să-și decaleze programul de funcționare astfel încât și transportul public să circule cu încărcătură mult mai mică.
  • Noi dorim să controlăm extinderea pandemiei, dar să dăm șanse medicilor să trateze cazurile grave în spitale.
  • Ne dorim să continue activitățile economice, nu dorim să închidem economia.
  • Vrem măsuri prin care oamenii sunt protejați și economia funcționează în continuare.Și vrem ca românii să continue viața în condiții cât mai aproape de normal.Începe campania electorală.
  • Va fi o campanie în condiții foarte stricte și urmează votul.Vă invita să vă implicați total pentru a garanta organizarea în cele mai bune condiții a alegerilor și în condiții de siguranță sanitară.
  • Este posibil, am dovedit-o la alegerile locale.”, a spus Iohannis.
loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii