Jandarmeria a executat ordinul lui Oprișan: protestatari amendați cu 6.800 lei 1
Jandarmeria a executat ordinul lui Oprișan: protestatari amendați cu 6.800 lei
Politic Ultima Ora

Jandarmeria a executat ordinul lui Oprișan: protestatari amendați cu 6.800 lei

Jandarmeria Română a fost eficientă și a aplicat imediat ordinul lansat de Marian Oprișan în fața presei, respectiv acela că autoritățile ar trebui să ia măsuri împotriva protestatarilor adunați în fața Sălii Palatului.

Astfel că, cei trei protestatari duşi la secţia de poliţie de jandarmi au fost amendaţi pentru tulburarea ordinii publice şi pentru împiedicarea forţelor de ordine de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu, a anunţat Jandarmeria.

Potrivit sursei citate, o persoană a fost amendată cu 800 de lei, pentru tulburarea ordinii publice, iar celelalte două persoane cu câte 3.000 de lei fiecare, pentru împiedicarea forţelor de ordine de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu.

Aproximativ 100 de persoane protestează sâmbătă în faţa Sălii Palatului, unde se desfăşoară Congresul extraordinar al PSD. Trei protestatari au fost ridicaţi de forţele de ordine, fiind duşi la secţia de poliţie pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De altfel, Jandarmeria Română a anunțat că este interzisă desfăşurarea simultană a două sau mai multe adunări publice distincte, în acelaşi loc sau pe aceleaşi trasee, indiferent de caracterul acestora.

Totodată, arată sursa citată, organizarea sau participarea la contramanifestaţii desfăşurate în acelaşi loc şi în acelaşi timp cu adunările publice declarate, indiferent de modul de exprimare, constituie contravenţie dacă nu constituie elementele ale unei infracţiuni.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.