Începe Războiul în PSD. Teodorovici intră oficial în lupta pentru șefia partidului. Acuzații grave la adresa lui Ciolacu. ”Nu vreau să validez un președinte nedemocratic!” 1
Ultima Ora ciolacu Politic

Începe Războiul în PSD. Teodorovici intră oficial în lupta pentru șefia partidului. Acuzații grave la adresa lui Ciolacu. ”Nu vreau să validez un președinte nedemocratic!”

Fostul preşedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici anunţă că şi-a depus candidatura pentru conducerea partidului.

Acesta se va lupta pentru șefia PSD, cu actualul președinte interimar, Marcel Ciolacu, care și-a anunțat vineri, programul politic și echipa cu care vrea să conducă partidul.

Nu vreau să validez alegerea în mod NESTATUTAR și NEDEMOCRATIC a unui #președinte #PSDCu atât mai mult, nu voi valida alegerea unui președinte printr-un SIMULACRU de alegeri, atunci când REGULILE se schimbă în timpul jocului tocmai pentru a diminua șansele altor potențiali candidați sau a le anula pe cele ale candidaților care ar putea să se decidă în ultimul moment.

Mi-am depus AZI candidatura pentru funcția de președinte al PSD, în condițiile prevăzute de actualul STATUT validat de Tribunalul București, pentru că am ales să particip la orice #competiție #electorală fundamentată pe ACELEAȘI REGULI.

Fac apel la #responsabilitatea tuturor membrilor PSD care vor participa la CONGRES, indiferent de funcția pe care o ocupă în partid și de organizația județeană de care aparțin, să înțeleagă că PSD nu are nevoie, în special în situația actuală, să se prezinte în fața electoratului cu un simulacru de alegeri, cu oameni ascunși în spatele unor liste și, mai ales, cu riscul participării unui singur candidat și care să fie ales, eventual, cu UNANIMITATE de voturi, ca în vremurile pe care le speram apuse.

#insistpentruRomania”, scrie Teodorovici pe facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.