Vicepremierul Sorin Grindeanu
Vicepremierul Sorin Grindeanu
Politic Ultima Ora

Grindeanu: Mi-aş fi dorit să-mi duc mandatul până la capăt

Ar fi o ipocrizie din partea mea să spun că nu mi-aş fi dorit să-mi duc mandatul până la capăt, pentru că mai aveam foarte multe lucruri de făcut, dar nu trăiesc din regrete, a declarat preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), Sorin Grindeanu, fost premier al României, într-un interviu acordat Agerpres

„Regret faptul că pe vremea când eram prim-ministru semnam mai puţine hârtii faţă de ceea ce se întâmplă acum, şi nu glumesc. Dar să ştiţi că nu trăiesc din regrete. Ar fi o ipocrizie din partea mea să spun că nu mi-aş fi dorit să-mi duc mandatul până la capăt. Mai aveam foarte multe lucruri de făcut, dar acum am o cu totul altă „misiune”, pe care vreau să o îndeplinesc cât mai bine. Îmi place, e domeniul meu. A trebuit să existe o perioadă de muncă de convingere a multora, dar în primul rând a celor din ANCOM, să accept să vin aici. Luând această decizie, cred că rolul meu să-mi fac treaba cât mai bine aici. Nu e timp de regrete”, a spus Grindeanu.

Întrebat dacă ar mai accepta vreodată funcţia de prim-ministru, Grindeanu a subliniat că nu i-a fost uşor să ia decizia de a ieşi din politică atunci când a acceptat funcţia de preşedinte ale ANCOM şi că, la momentul actual, se află într-o etapă care îi place foarte mult.

„Nu vreau să pară la modul evident că evit întrebarea dumneavoastră, dar eu cred că, în această etapă, ceea ce fac aici, dincolo de faptul că îmi place foarte mult, e ceea ce mă preocupă la modul foarte serios. În acest moment, funcţia de la ANCOM a însemnat, odată cu acceptarea acesteia, să ies din politică, ceea ce am şi făcut. Nu mi-a fost uşor, pentru că am fost mulţi ani membru al unui partid politic, dar în momentul în care am luat această decizie, am luat-o”, a precizat şeful ANCOM.

Sorin Grindeanu a ocupat funcţia de prim-ministru al României în perioada ianuarie – iunie 2017.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.