GATA! A ÎNCEPUT ORGANIZAREA MITINGULUI DIN 10 AUGUST 2019. FIREA VREA SĂ ÎL SABOTEZE DEJA
Politic Social

GATA! A ÎNCEPUT ORGANIZAREA MITINGULUI DIN 10 AUGUST 2019. FIREA VREA SĂ ÎL SABOTEZE DEJA

Un nou grup de acțiune al diasporei românești a luat ființă și intenționează să organizeze un protest pe 10 august 2019, exact la un an de la cel violent din 2018. Deocamdată trebuie să se judevce cu primarul genral, Gabriela Firea, care pune bețe în roate acestei inițiative cetățenești. Iată ce spun organizatorii:
GATA! A ÎNCEPUT ORGANIZAREA MITINGULUI DIN 10 AUGUST 2019. FIREA VREA SĂ ÎL SABOTEZE DEJAGATA! A ÎNCEPUT ORGANIZAREA MITINGULUI DIN 10 AUGUST 2019. FIREA VREA SĂ ÎL SABOTEZE DEJA
DIASPORA PENTRU ROMÂNIA este un grup de acțiune civică constituit din cetățeni români din Diaspora dar și din România.
Considerăm că o Diaspora puternică poate și trebuie să contribuie la edificarea unei Românii democrate, o voce puternică în corul Națiunilor civilizate.
Identificând problemele Diasporei vom găsi soluții acestora în același timp realizând o largă coeziune a Diasporei.
Una dintre acțiunile în care membrii „DIASPORA PENTRU ROMÂNIA” sunt implicați acum este „MITINGUL DIASPOREI” planificat a avea loc pe data de 10 August 2019, miting de protest împotriva politicilor care au dus la crearea și menținerea cunoscutelor probleme ale Diasporei.
GATA! A ÎNCEPUT ORGANIZAREA MITINGULUI DIN 10 AUGUST 2019. FIREA VREA SĂ ÎL SABOTEZE DEJA
Suntem în proces cu Primarul General al Municipiului București la Tribunalul Municipiului București, datorită refuzului acestuia de a răspunde în timp de 48 de zile la cererea noastră de a organiza protestul din data de 10 August 2019, încălcând legea ce prevede obligativitatea de a oferi un răspuns în maxim 30 de zile.
Este alarmant faptul că Primăria Municipiului București refuză ca prin măsurile specifice ce îi revin să asigure premisele astfel încât evenimentul să întrunească condițiile pentru a se desfășura pașnic iar securitatea participanților asigurată, așa cum îi cere legea.
Nu putem face mare lucru din tot ceea ce ne propunem să realizăm fără ajutorul vostru și de aceea implicarea a cât mai mulți cetățeni români pentru a ne îndeplini obiectivele este imperios necesară.
Ce poți face tu:
1. Dacă ai timpul drămuit poți ajuta cu cît de puțin, cum ar fi să dai like și să răspandesti pagina „DIASPORA PENTRU ROMÂNIA” și evenimentul ´´MITINGUL DIASPOREI´´. Poți de asemenea și să îți inviți prietenii să ne urmărească pagina și evenimentele organizate de noi sau la care participăm.
2. Când consideri că ești în cunoștință de cauză și vrei să îți exprimi părerea te rugăm să faci o faci comentând postările noastre.
3. Dacă ai o problema punctuală pe care dorești să o semnalezi scrie-ne și chiar dacă inițial posibilitatea noastră de a o rezolva este limitată, o vom putea prezenta și discuta în viitor cu factorii de decizie în momentul în care le vom prezenta întreaga problematică.
4. Atunci cînd îți poți dedica mai mult timp, oferă-ne datele tale de contact și o scurtă prezentare pentru a te implica în acțiunile realizate de Grupul de Coordonare al Diasporei pentru România,
5. Când îți poți lua un angajament că poți dedica câteva ore pe săptămână activităților Diasporei pentru Romania te rugăm să soliciți să faci parte din Grupul de Coordonare”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.