Gabriel Oprea merge cu UNPR la alegerile europarlamentare. Mai mult, vrea 10% la localele din 2020 1
Politic Europarlamentare 2019 Social Ultima Ora

Gabriel Oprea merge cu UNPR la alegerile europarlamentare. Mai mult, vrea 10% la localele din 2020

Aflat la Iaşi pentru a lua parte la o întrunire regională a UNPR, Oprea a anunţat că lista pentru Parlamentul European va fi stabilită în perioada următoare şi că nu a decis dacă va candida şi el.

„Ne pregătim pentru alegerile europarlamentare. Organizaţia Iaşi trebuie să obţină pentru alegerile europarlamentare 25.000 de semnături valide. Un partid politic pentru a putea participa la europarlamentare are nevoie de minim 200.000 de semnături valide. Nu avem un obiectiv strategic. Ne propunem să obţinem cât mai multe voturi. Credem că, în anul Centenarului, România are nevoie de oameni serioşi, oameni care se ţin de cuvânt şi are nevoie de dreptate şi de solidaritate mai multă. Mergem singuri la alegerile europarlamentare”, a afirmat liderul UNPR.

În ceea ce priveşte alegerile locale şi parlamentare de anul viitor, Gabriel Oprea a declarat că UNPR îşi propune să obţină 10% din sufragii.

„Pentru alegerile locale de anul viitor ne propunem peste 10%, la fel şi la alegerile generale. Până în iunie vom avea Comitet Executiv Naţional şi vom stabili ce vom face la prezidenţiale”, a precizat Oprea.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii