Gabriel Oprea dezvăluie cum a fost decorat jurnalistul-ofițer Robert Turcescu
Politic Ultima Ora

Gabriel Oprea dezvăluie cum a fost decorat jurnalistul-ofițer Robert Turcescu

Fostul ministru al Apărării, Gabriel Oprea, a explicat, într-un interviu pentru STIRIPESURSE.RO care a fost motivul pentru celebra avansare în grad a lui Robert Turcescu.

”Există Colegiul Național de Apărare. Toți cei care conferențiază nu sunt plătiți, că nu aveam fonduri și veneau colegi de-ai dumneavoastră, jurnaliști precum Bogdan Chirieac sau Robert Turcescu. Noi pentru că nu aveam fonduri, am decis să le conferim un grad onorific, trebuia să le oferim o recunoaștere. Bineînțeles că am fost atacat politic, pentru că a dat bine, la un moment dat”, a declarat Gabriel Oprea, într-un interviu pentru STIRIPESURSE.RO.

„Da, am fost lt.-colonel SUB ACOPERIRE. Public mai jos câteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac aceasta mărturisire publică. Refuz să fiu Iuda în faţa lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi şi vor vedea acest text poate că nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sunt pregătit să îndur oprobiul public, îl merit, dar sper să avem parte de legi şi de judecători drepţi. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor”, a spus pe acestă temă Robert Turcescu

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.