Preşedintele Iohannis participă la reuniunea Consiliului European
Preşedintele Iohannis participă la reuniunea Consiliului European
Exclusiv Politic Ultima Ora

FOTO. PSD îi ia fața lui Iohannis și a PNL pe tema Schengen. Mișcare de ultimă oră la Bruxelles

În timp ce președintele Klaus Iohannis se află la Bruxelles, la Consiliul European, unde speră să se discute problema Schengen, PSD, face demersuri concrete.

Concret, PSD a solicitat şefilor de stat şi de guvern social-democraţi din Uniunea Europeană să ridice subiectul aderării României la spaţiul Schengen în cadrul Consiliului European şi să susţină aderarea ţării noastre anul viitor.

„În cadrul reuniunii pregătitoare a Consiliului European organizată de Partidul Socialiştilor Europeni (PES) am mulţumit în numele Partidului Social Democrat tuturor şefilor de stat şi de guvern, dar şi comisarilor social-democraţi din Uniunea Europeană pentru sprijinul acordat în vederea aderării României la spaţiul Schengen.

Aşa cum doar familia noastră social-democrată europeană a votat în unanimitate în Parlamentul European pentru România, la fel şi în Consiliul de Justiţie şi Afaceri Interne niciun guvern social-democrat nu s-a opus aderării ţării noastre, iar colegii noştri au fost cei mai importanţi avocaţi ai României”, a afirmat vicepreşedintele Partidului Socialiştilor Europeni (PES), europarlamentarul , Victor Negrescu.

Vicele PSD, Negrescu acțiune fermă pentru Schengen
Vicele PSD, Negrescu acțiune fermă pentru Schengen

Mai mult, acesta, a cerut şefilor de stat şi de guvern social-democraţi din Uniunea Europeană să ridice subiectul aderării României la spaţiul Schengen în cadrul Consiliului European şi să sprijine aderarea ţării noastre anul viitor.

FOTO. PSD îi ia fața lui Iohannis și a PNL pe tema Schengen. Mișcare de ultimă oră la Bruxelles 3

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.