Fostul deputat, Cristian Rizea, dat în urmărire internațională. Instanța a emis mandat european de arestare
Politic Social Ultima Ora

Fostul deputat PSD, Cristian Rizea, a primit lovitura! Decizia președintelui îl trimite după gratii

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon,  a respins cererea de azi politic pentru cetățeanul Cristian Mihai, numele pe care Cristian Rizea îl are peste Prut.

”În legătură cu cererea de solicitare a azilului politic, înaintată Președintelui Republicii Moldova de către cetățeanul român Cristian Mihai, comunicăm următoarele.

Cererea cetățeanului român Cristian Mihai, prin care a fost solicitat azil politic pe teritoriul Republicii Moldova, a fost examinată în cadrul ședinței Comisiei pentru problemele cetățeniei și acordării de azil politic de pe lângă Președintele Republicii Moldova.

În consecință, ținând cont de opiniile autorităților de resort, Comisia a decis că va înainta Președintelui Republicii Moldova propunerea de respingere a cererii de acordare a azilului politic cetățeanului român Cristian Mihai.”, arată Președinția Republicii Moldova.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii