Puciștii au ieșit nervoși din CEx. Firea: ”Dl. Dragnea a supus votului doar un punct din cele 20 de puncte din scrisoare”
Politic Ultima Ora

Firea a reacționat după huiduieli. „Aparatul sorosist a vrut să compromită evenimentul”

Primarul general al Capitalei a reacționat după ce a fost huiduită pe Arena Națională. Gabriela Firea e de părere că „propaganda sorosistă” a demarat o acțiune de compromitere a evenimentului.

„Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, spune o vorbă veche din popor! În mai puţin de 24 de ore, Primăria Capitalei a organizat un eveniment de ţinută, pe Arena Naţională, în cadrul căruia marea noastră campioană Simona Halep să poată prezenta fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriaşă! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineaţă, însă, aparatul sorosist de propagandă, prin organele sale tributare de presă, a demarat acţiunea: compromiterea evenimentului. Cu tot felul de ştiri false şi comentarii răutăcioase. Nu a contat că umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat că, seara, martori au fost şi copii, la un festival al urii şi dezbinării. Când am declarat-o Cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti, mulţi au strâmbat din nas. Şi au comentat negativ”, a scris Firea pe pagina sa de Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.