https://newsteam.ro/ultima-ora/gest-incredibil-al-ungurilor-ambasada-romaniei-de-la-budapesta-fost-atacata-foto/15/01/2018/
Politic Exclusiv

EXCLUSIV. ATACURILE LA AMBASADA ROMÂNIEI DE LA BUDAPESTA VOR CONTINUA. CE VOR SĂ FACĂ UNGURII

EXCLUSIV. ATACURILE LA AMBASADA ROMÂNIEI DE LA BUDAPESTA VOR CONTINUA. CE VOR SĂ FACĂ UNGURII

Duminică,14 ianuarie Ambasada României la Budapesta a fost practic atacată de mai mulți extremiști unguri care au pus un steag al Ținutului Secuiesc pe clădire.

Autoritățile de la Budapesta nu au luat încă nicio măsură față de acest incident, agresorii fiind chiar lăudați în unele cercuri politice din Ungaria. Văzând că nimeni nu le face nimic, ungurii au de gând să repete gesturile provocatoare la adresa României.

Astfel, surse de la Budapesta au declarat pentru newsteam.ro că, mâine, va avea loc o acțiune de o mai mare amploare.

”În data de 16.01.2018, Partidul JOBBIK, Mișcarea pentru o Ungarie mai bună intenționează organizarea unei manifestații de protest la sediul Ambasadei României la Budapesta în semn de nemulțumire față de discursul Primului Ministru al României, Mihai Tudose.

Se anticipează afișarea steagului Ținutului Secuiesc, respectiv susținerea unor discursuri în cuprinsul cărora liderii formațiunii politice maghiare să exprime elemente cu caracter radical ce vizează afectarea imaginii internaționale a statului român. Acțiunile vor continua și în zilele următoare și vor fi secondate de o campanie de imagine agresivă la nivel european”, spun sursele.

CITEȘTE ȘI : GEST INCREDIBIL AL UNGURILOR.Ambasada României de la Budapesta a fost ATACATĂ

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.