Victor Ponta spune că PSD s-a făcut de RUȘINE în fața electoratului cel puțin 10 ani de aici înainte
Politic Ultima Ora

Omul lui Ponta de la Bruxelles îi dă fiori lui Dragnea. Negociază căderea Guvernului

Europarlamentarul Laurențiu Rebega a declarat pentru NewsTeam că liderii Pro România negociază astăzi atragerea de parlamentari pentru reușita moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dancilă.

Europarlamentarul Laurențiu Rebega: Pro România negociază căderea Guvernului Dăncilă

”Discuțiile au loc chiar acum cu parlamentarii nemulțumiți din PSD și din ALDE. Soluția ulterioară este un guvern de uniune națională. Aceasta nu este o moțiune politică, ci una pentru viitorul României”, a spus Rebega pentru NewsTeam.

”Discuțiile sunt în toi, dar negocierile se anunță de succes”, este de părere europarlamentarul care atrage atenția că România suferă în acest moment de o mare criză de credibilitate.

”Avem nevoie de un Guvern competent, trebuie să intrăm în discuțiile privind viitorul Uniunii Europene pentru ca vocea României să conteze pe plan european. Plus că România aspiră să devină membru nepermanent în Consiliul de Securitate al ONU. Toate acese deziderate sunt blocate în acest moment, iar un Guvern competent poate recupera timpul pierdut și reface imaginea României”, a mai declarat Rebega.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.