Uluitor. Pe Dragnea l-au lăsat nervii de tot: L-a chemat în baie pe Alex Dima, realizator al emisiunii „Romania, te iubesc”
Politic Ultima Ora

Dragnea și-a cerut IERTARE pușcăriașilor și celor cu dosare penale

Liviu Dragnea a anunțat vineri seară, la finalul ședinței conducerii PSD, că partidul va merge mai departe în lupta cu ”statul paralel” și a anunțat că va schimba Codul Penal. Dragnea a spus că ”abordarea procedural corectă din parlament” a fost greșită din cauza presupuselor obstrucții ale Opoziției. Dragnea nu a spus explicit că va urma o ordonanță de urgență, dar a dat de înțeles că va adopta o soluție mai rapidă și radicală.

Liderul PSD a mai spus că ”ieri am asistat la o execuție în masă. Au fost condamnați 9 oameni ca să se justifice condamnarea mea”.

Cele mai importante declarații:

Ieri am asistat la o execuție în masă. Au fost condamnați 9 oameni ca să se justifice condamnarea mea.

Am avut discuții în CEX cu mandatul pe masă. Colegii mi-au spus că sunt importante stabilitatea țării și a guvernării și a partidului.

Riscul e PSD să se destructureze

Au spus că nu putem să ezităm în a duce la capăt lupta începută de normalizare a codurilor penale și de destructurare a sistemului ocult

Le-am spus că nu am nici o ezitare. Am de gând să merg până la capăt. Știam că mitingul a mărit presiunea pe completul de judecată, a grăbit condamnarea mea.

Am văzut unii la tv amenințând completul de judecată

Obiectivele mele rămân aceleași: programul de guvernare, iar statul paralel să fie zdrobit. Și va fi zdrobit

Îmi cer iertare miilor de români, unii stau în pușcărie pe baza unui articol neconstituțional, alții sunt târâți la DNA în baza acestui articol neconstituțional

Maniera pe care eu am avut-o de a avea o abordare procedural corectă cu Codul Penal în Parlament s-a dovedit greșită, pentru că în Parlament nu se mai poate vorbi de adoptarea în procedură normală. Orice lege, FSDI, alte legi economice, legile justiției, toate sunt atacate, retrimise, doar-doar reușesc să distrugă PSD.

Decizia mea e foarte fermă: rămân la conducerea PSD și la conducerea Camerei, nu va trece moțiunea. Am decis să fim mult mai fermi și mai radicali. Nu mă sperie nici Iohanis, nici Hellvig, nici Kovesi, nici altii.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.