Țuțuianu îl face praf pe Dragnea. ”Manevre militar-electorale: amăgește militarii în rezervă”
Politic Ultima Ora

Dragnea, ATACAT de bunul său prieten: „Contestă completele în speranța că va fi extras acel JUDECĂTOR dispus a-i face jocul MURDAR”

Senatorul Adrian Ţuţuianu, unul dintre rivalii pe care Liviu Dragnea i-a eliminat din partid, susține că Liviu Dragnea „contestă completuri în speranța că vine un judecător care îi face jocurile murdare”.

„Așa cum am anunțat public, am contestat în justiție decizia abuzivă de excludere din PSD.

Din păcate, la termenul din data de 05.12.2018, instanța a decis amânarea, întrucât PSD a făcut o cerere de strămutare a cauzei, la o altă instanță, din cauza calității mele de senator. În opinia lor, faptul că sunt senator poate influența imparțialitatea judecătorilor Tribunalului Dâmboviț

Dacă aș merge pe aceeași logică, aș înclina să consider că nicio instanță din România nu ar putea soluționa cauza, pentru că Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, este al treilea om în stat. Dacă ne gândim cum amână și contestă completele de judecători, în speranța că va fi extras acel judecător dispus a-i face jocul murdar, atunci poate îmi înțelegeți îngrijorarea.

Ca urmare, deja am calitatea de parte (reclamant sau pârât) în trei cauze aflate pe rolul Tribunalului Dâmbovița sau al Curții de Apel Ploiești:

1. 13.12.2018 – strămutarea cauzei

2. 17.12.2018 – cerere de ordonanță președințială

3. Cererea în anularea hotărârii CEX Național al PSD se află în procedură de regularizare, urmând să primesc termen.

#PSDemocratic

#pânălacapăt”, a scris Adrian Țuțuianu în urmă cu puțin timp pe Facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii