Disperare în PSD înainte de alegeri! Ciolacu depune plângere penală împotriva lui Orban! 5
Politic Ultima Ora

Disperare în PSD înainte de alegeri! Ciolacu depune plângere penală împotriva lui Orban!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat sâmbătă că partidul pe care îl conduce va depune plângeri penale la DNA, după ce primul ministru al României a participat la mitinguri electorale în Dâmboviţa şi Giurgiu, după ce campania electorală a luat sfţrşit.

”Aş vrea să mă refer la ceea ce face primul ministru al României în acest moment.

 

Este inadmisibil ca un prim ministru al unei ţări europene să încalce legea cu bună ştiinţă şi să se afle în campanie electorală, după ce campania electorală a luat sfârşit, ieri la orele 24.00. (n.r. -campania electorală s-a încheiat sâmbătă la ora 7:00).

 

S-a deplasat în două judeţe, în Dâmboviţa şi Giurgiu, s-a întâlnit cu candidaţi şi cu primari, au făcut întâlniri electorale.

 

Avem documente şi dovezile necesare, atât filmări, cât şi poze. Niciodată nu s-a întâmplat în România aşa ceva, această disperare a domnului Orban şi a PNL că vor pierde alegerile locale i-a dus să încalce legea”, a declarat Marcel Ciolacu, liderul PSD.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii