Diana Șoșoacă l-a amenințat pe noul premier Nicolae Ciucă 1
Politic Ultima Ora

Diana Șoșoacă l-a amenințat pe noul premier Nicolae Ciucă

Senatoarea independentaă, Diana Șoșoacă, l-a amenințat de la tribuna Parlamentului, pe viitorul prim-ministru, Nicolae Ciucă.

Șoșoacă a transmis că va scoate românii în stardă, dacă, Guvernul va emite o Ordonanță de Urgență, în care să se prevadă obligativitatea vPașaportului Verde, la locul de muncă.

„Suntem în geometria euclidiană, două paralele se întâlnesc la un punct infinit. (…) Pentru că suntem în geometria hiperbolică în care literatura lui Kafka poate fi transpusă în planul realității.

Avem un guvern în care există o singură persoană de sex feminin, nu gen, nu aveți doamne capabile să ocupe funcții în acest guvern? (…) Cu tot respectul pentru doamna Firea, e bine că sunteți la Ministerul Familiei, o să vă fac câteva vizite, pentru că avem de rezolvat niște treburi. (…)

Nu știu cum e armata, dar vă spun în calitate de jurist că există principiul lui Thoreau – dreptul la nesupunere civică. În momentul în care veți avea pașaportul verde sau poate pașaportul kaki aprobat în Parlament și veți impune vaccinarea obligatorie, eu voi scoate cât de mulți români pot în stradă. Veți avea parte de cea mai mare nesupunere civică”, a spus Șoșoacă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.