Silvestru Șoșoacă nu mai are voie să se apropie de senatoarea S.O.S
Silvestru Șoșoacă nu mai are voie să se apropie de senatoarea S.O.S
Exclusiv Politic Ultima Ora

Dovezi! Diana Șoșoacă, avocat de meserie, pierde toate procesele cu Jandarmeria și Poliția Română! Toate demersurile sale, respinse de judecători

Senatoarea  Diana Şoşoacă a pierdut procesele intentate Jandarmeriei şi Ministerului de Interne pentru a-i fi anulate amenzile primite pentru încălcarea regulilor instituite de autorităţi în vederea prevenirii şi combaterii pandemiei de SARS-cov-2..

Şoşoacă, de profesie avocat, apare cu cinci acţiuni în justiţie prin care a contestat amenzi primite în Dolj, Constanţa şi Bucureşti, relatează Aktual24.ro.

Toate demersurile senatoarei au fost ori respinse ori anulate de judecători.

De asemenea, Şoşoacă a pierdut şi un proces pe care l-a intentat Primăriei Generale a Capitalei în legătură cu starea de urgenţă. Motivul? Senatoarea a greşit procedura şi a introdus acţiunea prea târziu.

Reamintim că, în aprilie, Şoşoacă s-a plâns că ea şi soţul său au primit amenzi în valoare cumulată de peste 10.000 de euro.

Dovezi! Diana Șoșoacă, avocat de meserie, pierde toate procesele cu Jandarmeria și Poliția Română! Toate demersurile sale, respinse de judecători 7

Câteva luni mai târziu, în august, senatoarea i-a criticat pe “admiratorii” săi pentru că nu ies în stradă, afirmând că “ne luăm amenzi”.

“Nu e nici obligaţia mea, a unui om care luptă de un an jumate, să vă scape. Mi se pare inacceptabil ca voi să staţi bine mersi în fotolii şi să ne cereţi nouă să ne sacrificăm şi viaţa, şi timpul, şi să ne luăm şi amenzi că vreţi voi să staţi comozi în timp ce noi luptăm.

Nu vreţi să luptaţi şi vreţi să staţi comozi şi să vă plimbaţi prin toate ţările vaccinaţi, n-aveţi decât să fiţi declaraţi morţi prin sinucidere după ce vă faceţi vaccinul”, declara la acea vreme Şoşoacă, într-un live transmis pe Facebook.

Dovezi! Diana Șoșoacă, avocat de meserie, pierde toate procesele cu Jandarmeria și Poliția Română! Toate demersurile sale, respinse de judecători 8

Recent, poliţiştii din Iaşi au sancţionat-o contravenţional pe Şoşoacă după evenimentele de la Răchiteni, unde aceasta, alături de un grup de protestatari anti-vaccinare, a blocat un centru de vaccinare, preciza Inspectoratul de Poliţie Iaşi, în urma unei solicitări transmise RFI România.

Dosarul se află la Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi a fost deschis “ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliţie precum şi a formulării unei plângeri de către o instituţie publică”.

În timpul unei transmisii live pe Facebook de la faţa locului, senatoarea a putut fi auzită scandând slogane precum: “Jos masca! Jos masca! Jos mascarada!”, “La puşcărie! Primarul la puşcărie!” sau “Fără vaccinare!”.

Dovezi! Diana Șoșoacă, avocat de meserie, pierde toate procesele cu Jandarmeria și Poliția Română! Toate demersurile sale, respinse de judecători 9

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.