Firea susținută de Voiculescu la Primărie
Firea susținută de Voiculescu la Primărie
Exclusiv Politic Ultima Ora

Dezvăluire Bombă. Ministerul lui Firea înființat pentru afacerile lui Dan Voiculescu. FOTO-VIDEO

Jurnalistul Liviu Avram acuză că înființarea Ministerului Familiei, cu dedicație pentru Gabriela Firea, reprezintă în realitate un „business” pus la cale de Dan Voiculescu.

El aduce aminte că Gabriela Firea a semnat, în urmă cu trei săptămâni, un protocol cu partidul lui Voiculescu legat de „creșterea natalității”, iar apoi a apărut din senin Ministerul Familie, scrie aktual24.ro.

„Acum trei săptămâni, Gabriela Firea, în numele PSD, și partidulețul domnului Dan Voiculescu, care are doi parlamentari ajunși acolo pe listele PSD, a semnat un protocol pentru sprijinirea politicilor demografice.

Nu cred că a fost o mișcare întâmplătoare și în curând vom află dedesubtul de afaceri, nu de ideologii, în apariția acestui minister.

Nu cred că la nivelul PSD este o încercare de a copia politicile demografice ale lui Viktor Orban.

UDMR, da, face bine acest lucru, mai ales de când s-a împăcat cu Fidesz și primesc finanțări consistente de la Budapesta, și ei vehiculează povestea asta cu criză demografică.

Dar numirea Gabrielei Firea, iar nu a unui udemerist în fruntea acestui minister, îmi sugerează mai degrabă că este vorba de un business al domnului Dan Voiculescu”, a declarat Liviu Avram într-un podcast Recorder.

Pe 3 noiembrie, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), controlat de Dan Voiculescu,  și Partidul Social Democrat, prin Gabriela Firea, au semnat la Parlament, un acord politic pentru „susținerea natalității”. Adică exact principalul obiect de activitate al noului Minister al Familiei, care a apărut subit după două săptămâni.

Dezvăluire Bombă. Ministerul lui Firea înființat pentru afacerile lui Dan Voiculescu. FOTO-VIDEO 3

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.