Dezastrul lăsat de Firea! Ce a găsit Nicușor Dan, la Primăria Capitalei! 5
Politic Ultima Ora

Dezastrul lăsat de Firea! Ce a găsit Nicușor Dan, la Primăria Capitalei!

Noul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat joi, în prima zi de mandat, că a moștenit de la administrația Firea o datorie de peste 3 miliarde de lei, sumă ce reprezintă doar restanțele Primăriei și ale regiilor din subordine, nu și pe cele ale companiilor.

„În linii mari, Primăria Capitalei şi instituţiile din subordine, mai puţin companiile, au datorii curente de 3 miliarde de lei la acest moment.

Estimarea de buget pentru 2020 este de 4 miliarde de lei, adică venituri şi cheltuieli.

Nu am pus la această datorie,  o să avem suma vineri, care sunt datoriile companiilor, deci altele decât Primăria Capitalei şi administraţiile din subordine”, a anunțat joi seară Nicuşor Dan.

Dan a acuzat administrația Firea de incorectitudine în supraevaluarea încasărilor, cu scopul de a putea justifica majorarea cheltuielilor.

„Dacă în ultimii ani ai avut încasări de circa 4 miliarde de lei, că nu poți avea dintr-o dată 7 miliarde,” a afirmat primarul general.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii