Corina Crețu, atac devastator la Guvernului: ”Se minte cu nerusinare. Este dezastru”
Politic Social Ultima Ora

DEZASTRU. Corina Crețu vorbește despre SITUȚIA în care se află România: ”E greu de luptat cu o imagine deja creată”

Corina Crețu, comisar european pentru Politică Regională, a declarat, miercuri seara, la România TV, că România se află într-o situație dezastruoasă. Imaginea pe care o are România, după ce Parlamentul European a votat o rezoluție împotriva Bucureștiului, iar Comisia Europeană a adoptat un MCV dezastruos, cu 20 de puncte critice, nu este deloc una bună, a spus Crețu.

”Noi, la Comisia Europeană, nu dorim răul României. S-a creat impresia că singura preocupare e legată de justiție. Aș vrea ca partidele să privească cu înțelepciune și să nu pună în cheie complotistă că cineva ne vrea răul. E un rezultat a ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă. E greu de luptat cu o imagine deja creată.

Avem o absorbție care nu e mare și avem probleme cu absorbția fondurilor. Regret demisia ministrului Victor Negrescu, a avut o expertiză foarte bună. Nu știu ce s-a întâmplat, dar e un semnal care se adaugă la ceea ce s-a întâmplat. Sunt încurajată că a fost numit un diplomat de carieră și e o echipă la MAE care lucrează.

Așa cum a spus și domnul președinte Juncker, în această perioadă trebuie implementat un armistițiu. Vor fi de închis foarte multe dintre capitole, cadrul financiar multi-anual și altele. ”, a declarat Corina Crețu la România TV.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.