Ponderea cheltuielilor de personal din sectorul public în produsul intern brut şi în total cheltuieli bugetare este proiectată să atingă maxime istorice în 2018, avertizează Consiliul fiscal (CF) într-un raport
Politic Ultima Ora

DEMISIA. Viorica Dăncilă primește o lovitură dură de la BRUXELLES. Se cere schimbarea întregului GUVERN

Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România) a cerut ieri demisia întregului Guvern. Rebega face trimitere, în special, la epidemia de pestă porcină, dar și la declarația intens criticată a ministrului Agriculturii care a comparat sacrificarea porcilor bolnavi cu situația de la Auschwitz.

DEMISIA. Viorica Dăncilă primește o lovitură dură de la BRUXELLES. Se cere schimbarea întregului GUVERN

“Am fost printre primii care au atras atenția asupra gravității extinderii focarelor de pestă porcină africană în România. Este, într-adevăr, o situație de forță majoră pentru economia țării. Dar declarația de ieri a ministrului Agriculturii referitoare la incinerarea porcilor este înfiorătoare! Nici nu pot s-o reproduc măcar!”, mai scrie Rebega. Acesta continuă: ”La nivelul Guvernului se manifestă o totală lipsă de înțelegere a istoriei și o lipsă de empatie revoltătoare. Și când spun aceste lucruri sunt foarte blând!”, a transmis europarlamentarul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.