De NECREZUT. Un parlamentar își desființează propria pensie specială! "E un furt" 1
Politic Ultima Ora

De NECREZUT. Un parlamentar își desființează propria pensie specială! „E un furt”

Un parlamentar de Bistrița a luat decizia radicală de a face orice îi stă în putere pentru a elimina pensiile speciale.

Demersul lui Ionuț Simonca e susținut de colegii săi din PMP, alături de care a decis să depună la Parlament o inițiativă legislativă.

„O să propun o lege prin care să îmi desființez propria pensie specială!

Sunt parlamentar, dar consider că nu există niciun motiv pe lumea asta ca parlamentarii să beneficieze de pensii speciale. De altfel nicio pensie specială nu poate fi justificată, toți oamenii trebuie să primească pensii în funcție de contributivitate.

Împreună cu colegii din conducerea PMP, am decis să depunem în Parlament, în perioada următoare, un proiect de lege împotriva pensiilor speciale.

Vrem să le eliminăm pentru că le considerăm un furt din banul public.

Singurii care merită să aibă un statut special sunt veteranii de război și cei din teatrele de operații , cei care au luptat pentru onoarea României în întreaga lume. În rest, nu facem nicio concesie.

Aștept părerile dumneavoastră pe această temă, vreau să fiu sigur că fac exact ce trebuie. Deci: sunteți de acord cu desființarea pensiilor speciale?”, a scris Simionca pe Facebook.

Felicitări, sper că vă țineți de cuvânt! i-au scris prietenii virtuali.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii