Daniel Chițoiu contestă expertiza care arată că el ar fi intrat pe contrasens. Doi oameni au murit în acel accident
Daniel Chițoiu contestă expertiza care arată că el ar fi intrat pe contrasens. Doi oameni au murit în acel accident
Breaking News Justiție Politic Social Ultima Ora

Daniel Chițoiu a omorât doi oameni. Denunț pe numele fostului ministru de finanțe

Liderul ALDE Daniel Chițoiu, a omorât doi oameni cu mașina, dar este cercetat în liberate. Acesta a fost denunțat și procurorii cercetează acum noi aspecte ale cazului.

Potrivit informațiilor Antena 3, și medicii ar fi în vizorul procurorilor. Aceștia vor să verifice dacă nu cumva Chițoiu a fost favorizat în vreun fel sau nu în momentul în care a fost internat la terapie intensivă deși, imediat după momentul accidentului a fost surprins în mai multe imagini mergând alături de anchetatori fără nicio problemă vizibilă de sănătate.

„Apreciez că în această cauză nu poate fi ignorată practica judiciară anterioară a Înaltei Curți de Casație și Justiție care, nu mai demult de anul 2015, a condamnat un medic de la Spitalul Floreasca din București tocmai pentru infracțiunea de favorizare a infractorului săvârșită prin acordarea de îngrijiri medicale (nefiind necesare) fostului premier Adian Năstase, tergiversând astfel executarea pedepsei cu închisoarea la care acesta din urmă a fost condamnat”, spune denunțătorul în cazul lui Daniel Chițoiu, potrivit Libertatea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.