Victor Ponta trădează din nou. O susține pe Viorica Dăncilă. Nu o vrea plecată de la Guvern
Viorica Dăncilă
Politic

Dăncilă a ajuns de râsul politicienilor. Ponta, discurs fulminant în Parlament

Liderul Pro România, Victor Ponta, a avut un discurs fulminant în Parlament și a mitraliat-o din toate direcțiile pe Viorica Dăncilă.

”Singurul om generos în care am încredere este domnul Arsene: el când zice că ia, apăi ia. Omul ăsta îi plătea vacanțele lui Dragnea și ați văzut ce bine a ajuns. Sper ca doamna Dăncilă să nu aibă aceeași soartă.

Zicea doamna Dăncilă că este neconflictuală. Nu cred că a rămas nimeni, astăzi, neatacat. N-a vrut să se certe cu Mike Pence, nu l-a primit efectiv, a fugit omul ăla prin tot Washintonul după ea. N-a vrut să se certe nici cu Ursula, nu vă spun tot numele că vă încurc. N-a vrut să se certe nici nu cei din Moldova, motiv pentru care n-a făcut niciun centimetru de autostradă, a făcut un metru un om de afaceri.

Cred că azi avem datoria să îngropăm un mort care stă la Palatul Victoria, dacă nu, îl vor îngropa românii la alegerile prezidențiale.”, a spus Ponta.

„Vorbim despre un guvern care nu mai există și orice ar face azi mâine își încetează activutateav. Eu zic să o încetăm de zi, boală lungă, moarte sigură. Pentru faptul că în noiembrie 2016 nu am rămas la guvernare nu am pierdut alegerile. Astăzi mai stați o lună la guvernare ca să pierdeți următoarele zece runde de alegeri.

Doamna Dăncilă mi-a spus că în septembrie vine în Parlament cu un Guvern nou. Am uitat să întreb în ce an, că mereu cu doamna Dăncilă e problemă cu cifrele. O să ajungem ca în 2009 când nu am avut guvern și apoi s-au tăia

Nu am auzit niciodată ca un prim- ministru să sune 100 de parlamentari să le spună că vor fi minișitri. Mâine va trebui să facă o minune, ca în Biblie cu peștii și pâinile. Apostolul Mihai vă va jura că doamna Dăncilă e o rudă din Viedele a lui Iisus și poate face o minune”,a mai spus Ponta.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii