Dan Cristian Popescu, despre Viorica Dăncilă: „Doamna Dăncilă este cel mai cultivat și inteligent membru al PSD”
Politic Ultima Ora

Dan Cristian Popescu, despre Viorica Dăncilă: „Doamna Dăncilă este cel mai cultivat și inteligent membru al PSD”

Viorica Dăncilă a fost lăudată peste măsură de liberalul Dan Cristian Popescu, viceprimar al Sectorului 2 al Capitalei. Acesta a ales să treacă toate laudele într-un mesaj pe care l-a postat pe un site de socializare. Cu toate că multă lume o consideră „tăntica incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă şi mai obraznică” și îi aduc tot felul de gafe la suprafață, Dan Cristian Popescu o ridică în slăvi.

„Un mesaj pentru membrii PSD supărați după declarațiile domnului Ludovic Orban: Doamna Dăncilă este cel mai cultivat și inteligent membru al PSD, de aceea au și propus-o prim-ministru!”, a scris Dan Cristian Popescu în mediul online.

„Vreau să o felicit cu toată forţa pe doamna prim-ministru Viorica Dăncilă pentru poziţia pe care a avut-o şi pentru demnitatea cu care a apărat poziţia României şi imaginea României în Parlamentul European. Am urmărit şi dezbaterea din Comisia LIBE”.

 

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii