CU TELEFOANELE LA UȘĂ! Așa s-a stabilit orientarea ideologică USD
Politic Europarlamentare 2019 Ultima Ora

CU TELEFOANELE LA UȘĂ! Așa s-a stabilit orientarea ideologică USD

În şedinţa Comitetului Politic al USR de sâmbătă s-a discutat aprins despre orientarea ideologică a partidului. USR ar putea decide dacă e de stânga sau de dreapta în urma unui referendum intern. De asemenea, conducerea USR le-a cerut liderilor din teritoriu să-şi închidă telefoanele sau să le lase la intrare, pentru a nu mai da informaţii pe surse. Mihai Goţiu a fost extrem de acid.

Dan Barna a anunţat, sâmbătă, că discuţiile dintre USR şi MRÎ, partidul fondat de Dacian Cioloş, pentru o posibilă candidatură pe liste comune la europarlamentare vor fi finalizate până la sfârşitul lunii ianuarie, precizând că nu se pune probleme ca fostul premier să candideze pe listele USR. Negocierile dintre USR şi RO+ privind o candidatură comună la alegerile europarlamentare din mai sunt într-o fază extrem de avansată. Mai rămâne doar ca partidul lui Dacian Cioloş să fie înregistrat la tribunal, după ce în ultimul an a fost blocat în urma unor contestaţii aberante. Potrivit surselor citate, Dacian Cioloş va fi cap de listă, urmând ca USR să aibă un loc eligibil în plus.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii