NERVI în PSD: ”RĂMĂȘIȚELE STATULUI PARALEL” i-au deschis un nou dosar penal lui Liviu Dragnea
Politic Social Ultima Ora

Codrin Ștefănescu jignește grosolan românii din Geneva: ”Ai luat, bă, vreun scutec la vreun copil de aici?”

Codrin Ștefănescu i-a atacat pe cei care au plătit spotul cu imagini de la violențele din 10 august care acum rulează în aeroportul din Geneva.

Codrin Ștefănescu i-a criticat dur pe cei care au plătit spațiu publicitar pentru a pune un spot cu violențele din 10 august din România în aeroportul din Geneva. Comunitățile ”Declic” și ”Rezist Zurich” sunt cei care au reușit să creze acțiunea care a împânzit rețele de socializare.

”Sunt niște penibili”

„Sunt niște penibili. Dacă organizația asta Rezist din Geneva spunea, ‘români, noi Rezist din Geneva, avem suma asta de bani și am împărțit-o în două: una să facem reclamă împotriva României că ne-au bătut jandarmii și bucata asta de sumă am dat-o pentru copilul ăla bolnav de cancer de la București’. Când nu faci nimic pentru țărișoara ta… Ai luat, bă, vreun scutec la vreun copil de aici? Ai dat vreo bucătărie la vreun cămin de bătrâni din sectorul 4? Lemne la bătrâni…” a declarat Codrin Ștefănescu la emsiunea moderată de Victor Ciutacu de la România tv.

Codrin Ștefănescu nu a explicat însă cum au ajuns ”copiii de aici” să nu aibă scutece…

#rezistzurich #declic transmitem Live din aeroportul din Geneva unde Comunitatea Declic a cumpărat un spot video. Transmitem un mesaj Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului care are biroul în acest oraș. Peste 80 000 dintre noi am semnat o petiție prin care cerem ONU să ancheteze violențele din 10 august. Ne facem vocea auzită! Nu uităm!Cc: Michelle Bachelet

Publicată de Rezist Zürich pe Vineri, 7 septembrie 2018

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.